• Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden
Bekijk de aanbiedingen van de week  >
Paalhuis Tom / Toby
-25% korting
Paalhuis Tom / Toby
Paalhuis Tom / Toby
Paalhuis Tom / Toby
Paalhuis Tom / Toby
Artikelnummer L7120398

Paalhuis Tom / Toby

B x D x H: 219 x 198 x 282 cm, incl. Raam & ladder

Stukprijs adviesprijs € 999,00 € 749,00

Levertijd: 4-8 werkdagen

Gratis Stukgoedverzendingi

Varianten:
 stuk(s)
Der Artikel wurde erfolgreich deiner Vergleichsliste hinzugefügt
Belladoor paalhuis "Tom/Toby" Alleen het beste is goed genoeg voor je kind. Stevige...meer

Belladoor paalhuis "Tom/Toby"

Alleen het beste is goed genoeg voor je kind.

  • Stevige basisconstructie
    De basisconstructie van het paalhuis is gemaakt van 15 mm dik, natuurlijk geprofileerd hout. De 6,7 x 6,7 cm dikke palen zorgen voor maximale stabiliteit. Voor het verankeren in de grond adviseren wij grondankers.
  • Incl. ramen
    Het speelhuis met veranda is voorzien van twee ramen van kunstglas. Verder worden raamkruisen meegeleverd, die naar wens gemonteerd kunnen worden (zie tekening, afbeelding 2).
  • Eenvoudige constructie
    Dankzij vooraf samengestelde elementen en gedetailleerde montage-instructies is het kinderspeelhuis snel gebouwd.
  • Individueel uitbreidbaar
    Het paalhuis heeft een platformhoogte van 118 cm en is optioneel uit te breiden met een golfglijbaan of andere accessoires, zoals handgrepen of stuurwielen. Raadpleeg ons grote assortiment accessoires.

Specificaties

Fabrikant: Belladoor
Serie: Toby
Leeftijdsadvies: 3 - 14 jaar
Zijhoogte links (cm): 218,50 cm
Zijhoogte rechts (cm): 218,50 cm
Platformhoogte: 118 cm
Wanddikte (mm): 15 mm
Materiaal: Hout
Houtsoort: Sparren
Oppervlakbehandeling: onbehandeld
Benodigde shingles: 3 pakketten (optioneel)
Dikte van de vloer: 15 mm
Ontwerp van de vloer: Vloerplanken
Benodigde paalankers: 6 stuks (afzonderlijk verkrijgbaar)
Kleur: Natuurlijk
Leveringsomvang: Huis op palen Tom/Toby, ladder, veranda
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantenbeoordelingen voor "Paalhuis Tom / Toby"
Sommige reviews zijn automatisch vanuit de originele taal vertaald.
10 sep. 2022

Geweldig huisje met enkele verbeteringen

Het huis staat eindelijk, ziet er erg mooi uit en wordt goed ontvangen. De constructie was echter allesbehalve eenvoudig. De montage-instructies konden worden verbeterd, de schroeven moesten worden vervangen door langere exemplaren. We hebben de palen ingekort en in beton gezet, omdat we het te wiebelig vonden. Eén steraftrek voor te korte schroeven, enkele kromgetrokken planken en de montagehandleiding. Anders zijn we tevreden :)

10 mrt. 2022

GEWELDIG speelhuis

Het speelhuis is erg mooi en ruim, ik had niet verwacht dat het zo groot zou zijn. De installatie verliep heel goed en alles kwam intact aan. De levering was supersnel en ik kan het persoonlijk alleen maar aanbevelen.

22 dec. 2021

Geweldig huis

Het huis is geweldig, er wordt één ster afgetrokken voor de deels niet goede staat van het hout. Maar dit verschilt zeker van levering tot levering. Het opzetten ging prima, we waren er met zijn drieën een dag mee bezig. Bij delen moest je een beetje improviseren omdat het niet duidelijk beschreven stond in de instructies. Ik zou het nog steeds opnieuw kopen en het een duidelijke aanbeveling geven!

16 aug. 2021

Geweldig huis

Onze zoon van 4 vindt het huis erg leuk. Het is enorm groot en de binnenruimte van het huis is groot genoeg om er echt in te spelen. Veel andere speelhuisjes hebben een veel kleinere oppervlakte, maar in dit huisje kun je zelfs overnachten. De levering was erg snel (een week) en de rederij was erg vriendelijk. Onze zoon mocht zelfs mee lossen. Dat was geweldig! Tijdens het verpakken is er niet op gelet dat de clips het hout niet raken. Tot blijvende schade heeft dit echter niet geleid; we moesten alleen wat nietjes uit het hout halen. Het heeft ons veel tijd gekost om het te bouwen. We hebben vooraf alle onderdelen geglazuurd (verf ca. € 90), wat erg tijdrovend, maar zeker nuttig was. Alle onderdelen waren aanwezig, zelfs te veel schroeven en een paar te veel stukken hout (waarschijnlijk als buffer als sommige beschadigd raakten; we hebben er een bankje van kunnen bouwen). Sommige zijn voorgemonteerd, andere zijn eenvoudig te bouwen. De instructies zijn goed. Het hout is prachtig en het huis is zeer stabiel. We zijn zeer tevreden - een zeer goed product, zelfs gezien de prijs.

16 aug. 2021

Toby speelhuis

Zeer goed contact, snelle levering en begrijpelijke instructies. Kwaliteit komt overeen met de beschrijving. Alles geweldig

18 jul. 2021

Prachtig paalhuis

Een heel leuk paalhuis voor onze 4-jarige dochter. Het leukste vinden wij de ruimte in huis. Wij dachten dat het iets kleiner zou zijn en waren aangenaam verrast. Tijdens de bouw merkten we dat er kleine stukjes hout waren afgebroken of afgebroken. Gelukkig stoorde mij dat niet. Kortom wij zijn tevreden en hopen dat onze kleine in de toekomst veel plezier zal beleven aan het huis.

18 jun. 2021

Paalhuis Toby....

De levering verliep vlot... Maar dan nog vijf van het plezier... Linkerhanden zijn geen voordeel bij dit speelhuis... We hebben de meegeleverde spijkers en schroeven moeten vervangen door sterkere, anders heb je geen plezier met hen... Misschien kan dit vanaf het begin veranderd worden. Toen hij stond waren we heel blij... Even schilderen en het was een blikvanger in onze straat... We kunnen hem nog steeds aanbevelen...

20 apr. 2021

Groot paalhuis

Een werkelijk prachtig paalhuis, precies zoals we wilden voor onze kinderen. Het is stabiel. De structuur was eenvoudig. Het hout is goed gemaakt en er is niets beschadigd tijdens het transport. De levering was ondanks Corona snel en alles kwam goed verpakt aan. De prijs is helemaal ok voor dit huis. Helaas is er één klein detail dat ons stoort, wat we ons op de foto's niet realiseerden - dat er lucht tussen de muur van het huis en de deur kan komen omdat er een soort frame of frame ontbreekt omdat we er gewoon aan gewend zijn normale deuren. Maar de kinderen zijn minder geïnteresseerd. De vreugde was groot en als de kinderen blij zijn, zijn wij ook blij. Ook bedankt voor de telefoonservice. Wij bevelen u graag aan!

11 dec. 2020

Prachtig kinderhuis

We werden niet teleurgesteld en de prijs-prestatieverhouding was goed. De instructies zijn niet altijd duidelijk en de toewijzing van de afzonderlijke onderdelen was niet altijd meteen duidelijk (eventueel met een nummersticker), maar de montage was relatief eenvoudig (maar handmatige vaardigheden en een basisset gereedschap zouden beschikbaar moeten zijn). Een helpende hand is aan te raden, dat maakt het allemaal wat makkelijker. Ik trek af voor de vloerbedekking, de dunne planken/of Het zeer zachte hout is voldoende voor kinderen, maar bij het opzetten moest ik ook op het platform stappen. Maar over het algemeen goed voor de prijs en ik zou het opnieuw kopen.

28 mei 2020

Geweldig kinderspeelhuis

Na lang nadenken heb ik voor dit product gekozen en werd niet teleurgesteld. Prijs-kwaliteitverhouding klopt, hoewel er veel vakmanschap vereist is. Veel dingen moeten nog moeizaam worden herwerkt, wat ook een passende gereedschapsinventaris en vakmanschap vereist. De bouw duurde maar liefst 3,5 dag (bemoeilijkt door het "helpen" van kinderen), inclusief het betonneren en schilderen. Maar ik slaagde er ook in om alles vrij gemakkelijk zelf en zonder echte helpers schoon te maken. (2e persoon vind ik wel een hulp, maar niet absoluut noodzakelijk!) Maar nu hebben mijn kleintjes een prachtig tuinhuis wat een zeer stabiele indruk maakt en zeker voor een paar jaar speelplezier zal zorgen. Iedere bezoeker is enthousiast en beaamt dat dit niets te maken heeft met de bekende en beduidend slechtere bouwmarktkwaliteit.

19 apr. 2020

Prachtig paalhuis met kleine gebreken

Wij hebben hem in februari gekocht. Momenteel zijn wij in aanbouw. De levering was geweldig. Bij het uitpakken waren veel planken voor de vloer beschadigd en krom, één lat hebben we volledig moeten vervangen. Maar eigenlijk een leuk huis. De constructie is niet ingewikkeld en kan alleen worden gedaan, behalve de muren.

17 apr. 2020

Waar voor je geld

Het huis voldoet aan mijn verwachtingen. Samen met mijn vrouw heb ik het in één dag opgezet. De instructies zijn begrijpelijk en de montage is relatief eenvoudig (maar handmatige vaardigheden en een basisset gereedschap moeten beschikbaar zijn). Voor de vloerbedekking trek ik één punt af, de dunne planken zijn voldoende voor kinderen, maar ik moest ook op het platform stappen bij het opzetten (90kg) en had soms zorgen over de landing een verdieping lager. Maar over het algemeen goed voor de prijs en ik zou het opnieuw kopen.

18 jan. 2020

Met een boor alles in orde

Hout niet voorgeboord. Moeizaam werk. Maar nu het er zo uitziet, ziet het er goed uit.

26 nov. 2019

Moeilijk in te stellen, maar wel te doen

Levering en verpakking geweldig. De bouw was complex, maar nu staat hier een hele mooie speeltoren. :)

19 okt. 2019

Vergeet de grondankers niet!

Wankel speelhuis zonder grondankers! Het is goed zo

10 okt. 2019

Zware constructie

Moeilijke constructie - hopelijk gaat het een tijdje mee.

Beoordeling schrijven

Klik op de betreffende ster*
Voer de tekenreeks in het onderstaande tekstveld in.

De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

-24% korting
Paalhuis Tom XL 15 mm naturel incl. veranda, Palen en glijbaan groen Paalhuis Tom XL 15 mm naturel incl. veranda,...
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.679,00 adviesprijs € 2.196,90
-15% korting
Speelhuis Tom 15 mm naturel Speelhuis Tom 15 mm naturel
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.019,00 adviesprijs € 1.199,00
-26% korting
 Paalhuis Toby incl. glijbaan blauw
Inhoud 1 stuk(s)
€ 849,00 adviesprijs € 1.148,90
-20% korting
Speeltoren Piratenschip Hacker onbehandeld Speeltoren Piratenschip Hacker onbehandeld
Inhoud 1 stuk(s)
€ 719,00 adviesprijs € 899,00
Benjamin terra grijs Benjamin terra grijs
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.200,76 adviesprijs € 1.299,99
Steltenhuis Frieda naturel, incl. glijbaan blauw Steltenhuis Frieda naturel, incl. glijbaan blauw
Inhoud 1 stuk(s)
€ 742,83 adviesprijs € 769,99
-25% korting
Tuinhuis blokhut Newport 18 mm onbehandeld incl. vloer Tuinhuis blokhut Newport 18 mm onbehandeld...
Inhoud 1 stuk(s)
€ 969,00 adviesprijs € 1.299,00
-17% korting
Tuinhuis Lenn 4 19 mm natuur Tuinhuis Lenn 4 19 mm natuur
Inhoud 1 stuk(s)
€ 959,00 adviesprijs € 1.149,00
-27% korting
Abb. zeigt Seile des Brückenmoduls in der Farbe Grün (kann ggf. abweichen). Speeltoren Smart 7 Bridge teakkleuren incl....
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.329,00 adviesprijs € 1.817,90
-27% korting
Afb. toont artikel incl. glijbaan (niet inbegrepen) Speeltoren Galaxy L incl. dubbele schommel...
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.019,00 adviesprijs € 1.399,00
-18% korting
Paalhuis Tom XL 15 mm naturel incl. veranda en palen Paalhuis Tom XL 15 mm naturel incl. veranda en...
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.679,00 adviesprijs € 2.047,00
-26% korting
 Paalhuis Toby incl. glijbaan geel
Inhoud 1 stuk(s)
€ 849,00 adviesprijs € 1.148,90
-26% korting
Paalhuis Toby inclusief glijbaan roze Paalhuis Toby inclusief glijbaan roze
Inhoud 1 stuk(s)
€ 849,00 adviesprijs € 1.148,90
-15% korting
 Paalhuis Toby 2,1 m² onbehandeld incl. glijbaan...
Inhoud 1 stuk(s)
€ 987,16 adviesprijs € 1.158,47
-16% korting
Paalhuis Toby naturel Paalhuis Toby naturel
Inhoud 1 stuk(s)
€ 845,99 adviesprijs € 1.007,33
Laatst bekeken