• Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden
Bekijk de aanbiedingen van de week >

Tuinhuis met veranda

1 Artikelen
Er zijn geen resultaten gevonden voor de filtering!
-27% korting
Afb. toont tuinhuisje met gekleurde afwerking
Artikelnummer L7151485
Tuinhuis Hanley 19 mm natuur
  • b x d x h: 214 x 302 x 215 cm
  • afmeting basis: 202 x 291 cm
  • incl. vloer + 84 cm luifel met veranda incl. dakleer voor de eerste bedekking
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.169,00 adviesprijs € 1.599,00
1 Artikelen

 

Gids voor Tuinhuis met Terras

Inhoudsopgave:

1. Luxe tuinhuis met terras voor een ontspannen vrije tijd

Een tuinhuisje is zowel voor hobbytuiniers op een met bloemen en fruitstruiken aangelegde percelen als voor huiseigenaren met een grote tuin een toevluchtsoord om te ontspannen. Om elke natuurliefhebber die op zoek is naar rust in de tuin het ideale model te bieden, hebben we in onze webshop een breed aanbod van tuinhuizen. Ontdek het comfortabele tuinhuis met veranda, het kleine houten aanbouwhuis en het gezellige model met overkapping voor het opbergen van fietsen, barbecue en tuinmeubelen. Met een van onze praktische "2-in-1"-pakketten, die uit een tuinhuis en een terras bestaan, beschik je vanaf het eerste moment over veel beschutte ruimte in je tuin. Je bespaart je complexe latere toevoegingen aan je droom door direct te kiezen voor alle luxe opties voor je vrije tijd in de natuur. Elk tuinhuis met veranda in onze webshop overtuigt onder andere door de uniform gelegde vloer in het interieur en op het terras met een harmonieuze uitstraling. Het perfect weerbestendige interieur en het overdekte terras vormen een eenheid. Je aan het houten tuinhuis bevestigde veranda krijgt door de samenhangende constructie van huis, vloer, leuning en luifel een authentiek woonkarakter, zodat je in de zomer tot laat in de avond buiten kunt genieten. Elk tuinhuis met overkapping en robuuste vloer biedt zelfs bij regen ideaal weer om een geslaagd barbecuefeest met vrienden en familie te houden.

2. Tuinhuis met terras als betrouwbare weersbescherming

Een modern tuinhuis met terras biedt je niet alleen veel comfort in je vrije tijd. Een tuinhuis met houten overkapping is ook geschikt als werkruimte. Op warme dagen kun je kiezen tussen werken binnen en op de veranda. Een kantoor in de frisse lucht midden in de natuur inspireert je geest en maakt van werken een plezier. Om een eigen tuinhuis als kantoor betaalbaar te maken, vind je in onze webshop regelmatig voordelige modellen in alle varianten. Elk tuinhuis overtuigt met een unieke kwaliteit, van de houten vloer over de robuuste wanden tot de omrandde verandaruimte. Uiteindelijk is een tuinhuis met luifel en terras ook bruikbaar als fitnessruimte, hobbyruimte, rustplek en als vakantiehuis voor het hele gezin. In onze tuinhuis-uitverkoop vind je vast het ideale tuinhuis met overkapping voor jou.

3. Noordse vurenhout als bouwmateriaal voor een duurzaam tuinhuis met veranda

Het lichte hout van de sparrenboom staat bekend om zijn hoge elasticiteit en goede draagkracht. Daarom bieden we je in onze webshop het klassieke tuinhuis met overkapping van vurenhout aan in twee bouwmethodes. Terwijl de wanden bij een blokhutwand planken voor planken worden gestapeld, zodat de visueel aantrekkelijke verbindingen op de hoeken van het houten huis zichtbaar zijn, zorgt bij het steeksystemen een binnenframe voor de betrouwbare stabiliteit van de constructie. Decoratieve lijsten bedekken de randen na het in elkaar steken en schroeven van de profielhouten delen met een tand-en-groefverbinding, zodat de spijkerkoppen beschermd zijn tegen vocht en kou. Als je je tuinhuis met terras na de bouw van buiten met beschermlak of beits behandelt, zal het vurenhout een lange levensduur hebben.

4. Tuinhuis met overkapping en meerdere kamers

Een gezellig tuinhuis met veranda vind je in onze webshop zowel als model met één kamer als in de grotere variant met twee of drie kamers. Als je kiest voor een tuinhuis met twee kamers, terras en een open aanbouw als opbergplaats, heb je een comfortabel vakantiehuis in je tuin voor de weekenden en vakanties. In de drie kamers, op het terras en op de veranda kan elk lid van je gezin volledig tot rust komen. Het woord privacy krijgt in je gezinsleven een nieuwe dimensie. Iedereen zal blij zijn met gezamenlijke maaltijden buiten, wanneer de geur van lekkernijen van de barbecue verspreidt. Onze modulaire systemen en basismodellen die zijn ontwikkeld voor uitbreiding zijn de perfecte basis, zodat je je tuinhuis met overdekt terras, ramen, deuren en regenpijpsysteem naar wens kunt bouwen. Afhankelijk van de ligging van je perceel of gepachte kavel sluit je de terrassen aan de voorkant of aan de zijkant van je grote tuinhuis met twee ingangen aan. In de enorme selectie van onze webshop zijn zelfs tuinhuizen in de hoek te vinden. Tot slot worden de luxe uitrustingsopties voor je houten tuinhuis met terras afgerond met wandhoge beglazing met het karakter van panoramavensters.

5. Duurzaam dak op het tuinhuis met overdekt zitgedeelte

Het ruime tuinhuis met houten terras is in onze webshop verkrijgbaar met drie verschillende dakvormen. Je hebt de keuze tussen het klassieke zadeldak, het schilddak en het eenvoudige platte dak, dat je tuinhuis met veranda de uitstraling van een bungalow geeft. Elk dak op een houten huis met terras moet zowel met dakbedekking als met speciale shingles worden bedekt. De waterafstotende dakbedekking voorkomt het binnendringen van vocht in het hout van het dak, terwijl de dakshingles beschermen tegen veel andere weersinvloeden zoals UV-stralen. Bovendien fascineert een tuinhuisdak met gekleurde shingles in natuurlijke tinten zoals groen of antraciet. Alle modellen, evenals de rode dakshingles van met bitumen bedekt glasvlies, zorgen tot 35 jaar lang voor een veilige bescherming tegen regen, wind en zonnestralen. Na de volledige montage van alle bouwdelen kun je elk jaar met 100 procent zorgeloos genieten van het leven in je tuinhuis met terras.

6. Eenvoudig onderhoud voor een langdurig tuinhuis met overkapping

Schone houten buitenwanden en vloeren rondom het tuinhuis met veranda overtuigen niet alleen met een uitnodigende uitstraling. Alle goed onderhouden houten bouwdelen van het tuinhuis met luifel en terras overtuigen op de lange termijn ook door hun duurzaamheid. Een gerichte verzorging van de wanden, de luiken, het dak, de vloer en de hekken van het tuinhuis met veranda zorgt voor de optimale amortisatie van de investering na verloop van tijd. Hoe langer een groot houten huis of een tuinhuis met terras bruikbaar is, hoe meer budget je overhoudt voor het aanleggen van bloemenbedden en voor de inrichting van het interieur. Daarom is het behandelen van onbehandeld hout met beschermlak of beits zeer zinvol. Als je hebt gekozen voor een klein tuinhuis met terras dat al is voorzien van een beschermlaag, moet je letten op de periode tot de volgende toepassing van lak of beits. Over het algemeen beschermt een beits die diep in de houtstructuur doordringt tussen de één en twee jaar tegen vocht en ongedierte. Speciale weerbeschermingslak vermindert schade door weersinvloeden tot vijf jaar. Het hangt echter altijd af van de weersomstandigheden rondom je tuinhuis met overkapping. Buitenzijdes die naar de weerzijde zijn gericht, moeten jaarlijks worden behandeld met een beschermlaag. Dit geldt ook voor gekleurde tuinhuizen.

7. Kleurrijk tuinhuis met terras en luifel

Als je droomt van een voordelig tuinhuis met veranda in je favoriete kleur, vind je in de webshop weerbeschermingslak in veel verschillende kleuren. Met beits krijg je een natuurlijke, donkere tint die blijvend is door het indringen in de houtstructuur. Door zijn dekkende eigenschap voorkomt gekleurde lak in tegenstelling tot beits het uitdrogen van het hout door UV-stralen.

8. Bouwvergunning voor het tuinhuis met veranda

Een comfortabel tuinhuis met terras staat het beste op een veilige fundering. In de regel heb je zowel voor een groot als voor een klein tuinhuis met veranda in alle deelstaten een bouwvergunning nodig. Elk tuinhuis met overkapping uit onze webshop wordt geleverd inclusief drukimpregneerde onderconstructiehouten. Deze vochtbestendig behandelde houtsoorten vormen de basis voor de fundering van je houten huis. Onderconstructiehouten kunnen worden gebruikt voor het bouwen van een punt- of strokenfundering. Als je al stenen tegels als fundering hebt gelegd of zelfs een betonnen fundering hebt gegoten, is het nog steeds de moeite waard om de onderconstructiehouten te gebruiken als draagbalken voor de houten vloer van het terras en het tuinhuis. De balken zorgen voor een grotere afstand tot de grond, zodat vocht uit de aarde na regen niet tot de houten vloerplaten kan doordringen.

9. Praktische en decoratieve accessoires voor het tuinhuis met veranda

In onze webshop vind je naast veel onderhoudsmiddelen zoals beitsen en beschermlakken voor je tuinhuis met terras ook decoratieve houten bouwelementen waarmee je een klein houten huis met aanbouw kunt verfraaien. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit bloembakken en ramen, evenals luiken die je tuinhuis met overkapping het pronkstuk van je tuin maken. Als je kiest voor een regenpijp langs de onderrand van je tuinhuismonster, loopt het regenwater naar de tuin of naar een regenton. Het verzamelde water is ideaal voor het besproeien van bloemen en groenten. Ontdek de diversiteit aan accessoires voor tuinhuizen in onze webshop voor de stijlvolle inrichting van je privé tuinlandschap.

  Gids voor Tuinhuis met Terras Inhoudsopgave: Luxe tuinhuis met terras voor een ontspannen vrije tijd Tuinhuis met terras als betrouwbare weersbescherming Noordse vurenhout... meer te weten komen »
Venster sluiten

 

Gids voor Tuinhuis met Terras

Inhoudsopgave:

1. Luxe tuinhuis met terras voor een ontspannen vrije tijd

Een tuinhuisje is zowel voor hobbytuiniers op een met bloemen en fruitstruiken aangelegde percelen als voor huiseigenaren met een grote tuin een toevluchtsoord om te ontspannen. Om elke natuurliefhebber die op zoek is naar rust in de tuin het ideale model te bieden, hebben we in onze webshop een breed aanbod van tuinhuizen. Ontdek het comfortabele tuinhuis met veranda, het kleine houten aanbouwhuis en het gezellige model met overkapping voor het opbergen van fietsen, barbecue en tuinmeubelen. Met een van onze praktische "2-in-1"-pakketten, die uit een tuinhuis en een terras bestaan, beschik je vanaf het eerste moment over veel beschutte ruimte in je tuin. Je bespaart je complexe latere toevoegingen aan je droom door direct te kiezen voor alle luxe opties voor je vrije tijd in de natuur. Elk tuinhuis met veranda in onze webshop overtuigt onder andere door de uniform gelegde vloer in het interieur en op het terras met een harmonieuze uitstraling. Het perfect weerbestendige interieur en het overdekte terras vormen een eenheid. Je aan het houten tuinhuis bevestigde veranda krijgt door de samenhangende constructie van huis, vloer, leuning en luifel een authentiek woonkarakter, zodat je in de zomer tot laat in de avond buiten kunt genieten. Elk tuinhuis met overkapping en robuuste vloer biedt zelfs bij regen ideaal weer om een geslaagd barbecuefeest met vrienden en familie te houden.

2. Tuinhuis met terras als betrouwbare weersbescherming

Een modern tuinhuis met terras biedt je niet alleen veel comfort in je vrije tijd. Een tuinhuis met houten overkapping is ook geschikt als werkruimte. Op warme dagen kun je kiezen tussen werken binnen en op de veranda. Een kantoor in de frisse lucht midden in de natuur inspireert je geest en maakt van werken een plezier. Om een eigen tuinhuis als kantoor betaalbaar te maken, vind je in onze webshop regelmatig voordelige modellen in alle varianten. Elk tuinhuis overtuigt met een unieke kwaliteit, van de houten vloer over de robuuste wanden tot de omrandde verandaruimte. Uiteindelijk is een tuinhuis met luifel en terras ook bruikbaar als fitnessruimte, hobbyruimte, rustplek en als vakantiehuis voor het hele gezin. In onze tuinhuis-uitverkoop vind je vast het ideale tuinhuis met overkapping voor jou.

3. Noordse vurenhout als bouwmateriaal voor een duurzaam tuinhuis met veranda

Het lichte hout van de sparrenboom staat bekend om zijn hoge elasticiteit en goede draagkracht. Daarom bieden we je in onze webshop het klassieke tuinhuis met overkapping van vurenhout aan in twee bouwmethodes. Terwijl de wanden bij een blokhutwand planken voor planken worden gestapeld, zodat de visueel aantrekkelijke verbindingen op de hoeken van het houten huis zichtbaar zijn, zorgt bij het steeksystemen een binnenframe voor de betrouwbare stabiliteit van de constructie. Decoratieve lijsten bedekken de randen na het in elkaar steken en schroeven van de profielhouten delen met een tand-en-groefverbinding, zodat de spijkerkoppen beschermd zijn tegen vocht en kou. Als je je tuinhuis met terras na de bouw van buiten met beschermlak of beits behandelt, zal het vurenhout een lange levensduur hebben.

4. Tuinhuis met overkapping en meerdere kamers

Een gezellig tuinhuis met veranda vind je in onze webshop zowel als model met één kamer als in de grotere variant met twee of drie kamers. Als je kiest voor een tuinhuis met twee kamers, terras en een open aanbouw als opbergplaats, heb je een comfortabel vakantiehuis in je tuin voor de weekenden en vakanties. In de drie kamers, op het terras en op de veranda kan elk lid van je gezin volledig tot rust komen. Het woord privacy krijgt in je gezinsleven een nieuwe dimensie. Iedereen zal blij zijn met gezamenlijke maaltijden buiten, wanneer de geur van lekkernijen van de barbecue verspreidt. Onze modulaire systemen en basismodellen die zijn ontwikkeld voor uitbreiding zijn de perfecte basis, zodat je je tuinhuis met overdekt terras, ramen, deuren en regenpijpsysteem naar wens kunt bouwen. Afhankelijk van de ligging van je perceel of gepachte kavel sluit je de terrassen aan de voorkant of aan de zijkant van je grote tuinhuis met twee ingangen aan. In de enorme selectie van onze webshop zijn zelfs tuinhuizen in de hoek te vinden. Tot slot worden de luxe uitrustingsopties voor je houten tuinhuis met terras afgerond met wandhoge beglazing met het karakter van panoramavensters.

5. Duurzaam dak op het tuinhuis met overdekt zitgedeelte

Het ruime tuinhuis met houten terras is in onze webshop verkrijgbaar met drie verschillende dakvormen. Je hebt de keuze tussen het klassieke zadeldak, het schilddak en het eenvoudige platte dak, dat je tuinhuis met veranda de uitstraling van een bungalow geeft. Elk dak op een houten huis met terras moet zowel met dakbedekking als met speciale shingles worden bedekt. De waterafstotende dakbedekking voorkomt het binnendringen van vocht in het hout van het dak, terwijl de dakshingles beschermen tegen veel andere weersinvloeden zoals UV-stralen. Bovendien fascineert een tuinhuisdak met gekleurde shingles in natuurlijke tinten zoals groen of antraciet. Alle modellen, evenals de rode dakshingles van met bitumen bedekt glasvlies, zorgen tot 35 jaar lang voor een veilige bescherming tegen regen, wind en zonnestralen. Na de volledige montage van alle bouwdelen kun je elk jaar met 100 procent zorgeloos genieten van het leven in je tuinhuis met terras.

6. Eenvoudig onderhoud voor een langdurig tuinhuis met overkapping

Schone houten buitenwanden en vloeren rondom het tuinhuis met veranda overtuigen niet alleen met een uitnodigende uitstraling. Alle goed onderhouden houten bouwdelen van het tuinhuis met luifel en terras overtuigen op de lange termijn ook door hun duurzaamheid. Een gerichte verzorging van de wanden, de luiken, het dak, de vloer en de hekken van het tuinhuis met veranda zorgt voor de optimale amortisatie van de investering na verloop van tijd. Hoe langer een groot houten huis of een tuinhuis met terras bruikbaar is, hoe meer budget je overhoudt voor het aanleggen van bloemenbedden en voor de inrichting van het interieur. Daarom is het behandelen van onbehandeld hout met beschermlak of beits zeer zinvol. Als je hebt gekozen voor een klein tuinhuis met terras dat al is voorzien van een beschermlaag, moet je letten op de periode tot de volgende toepassing van lak of beits. Over het algemeen beschermt een beits die diep in de houtstructuur doordringt tussen de één en twee jaar tegen vocht en ongedierte. Speciale weerbeschermingslak vermindert schade door weersinvloeden tot vijf jaar. Het hangt echter altijd af van de weersomstandigheden rondom je tuinhuis met overkapping. Buitenzijdes die naar de weerzijde zijn gericht, moeten jaarlijks worden behandeld met een beschermlaag. Dit geldt ook voor gekleurde tuinhuizen.

7. Kleurrijk tuinhuis met terras en luifel

Als je droomt van een voordelig tuinhuis met veranda in je favoriete kleur, vind je in de webshop weerbeschermingslak in veel verschillende kleuren. Met beits krijg je een natuurlijke, donkere tint die blijvend is door het indringen in de houtstructuur. Door zijn dekkende eigenschap voorkomt gekleurde lak in tegenstelling tot beits het uitdrogen van het hout door UV-stralen.

8. Bouwvergunning voor het tuinhuis met veranda

Een comfortabel tuinhuis met terras staat het beste op een veilige fundering. In de regel heb je zowel voor een groot als voor een klein tuinhuis met veranda in alle deelstaten een bouwvergunning nodig. Elk tuinhuis met overkapping uit onze webshop wordt geleverd inclusief drukimpregneerde onderconstructiehouten. Deze vochtbestendig behandelde houtsoorten vormen de basis voor de fundering van je houten huis. Onderconstructiehouten kunnen worden gebruikt voor het bouwen van een punt- of strokenfundering. Als je al stenen tegels als fundering hebt gelegd of zelfs een betonnen fundering hebt gegoten, is het nog steeds de moeite waard om de onderconstructiehouten te gebruiken als draagbalken voor de houten vloer van het terras en het tuinhuis. De balken zorgen voor een grotere afstand tot de grond, zodat vocht uit de aarde na regen niet tot de houten vloerplaten kan doordringen.

9. Praktische en decoratieve accessoires voor het tuinhuis met veranda

In onze webshop vind je naast veel onderhoudsmiddelen zoals beitsen en beschermlakken voor je tuinhuis met terras ook decoratieve houten bouwelementen waarmee je een klein houten huis met aanbouw kunt verfraaien. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit bloembakken en ramen, evenals luiken die je tuinhuis met overkapping het pronkstuk van je tuin maken. Als je kiest voor een regenpijp langs de onderrand van je tuinhuismonster, loopt het regenwater naar de tuin of naar een regenton. Het verzamelde water is ideaal voor het besproeien van bloemen en groenten. Ontdek de diversiteit aan accessoires voor tuinhuizen in onze webshop voor de stijlvolle inrichting van je privé tuinlandschap.

Laatst bekeken