• Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden
Bekijk de aanbiedingen van de week  >
Artikelnummer L7150078

Tuinhuis blokhut CA2871 28 mm onbehandeld

B x D x H: 260 x 248 x 226 cm, Dubbele deur met echt glas, Basisafmetingen: 230 x 230 cm

Stukprijs adviesprijs € 1.699,00 € 999,00

Levertijd: 10-17 werkdagen

Gratis Verzending van lange goedereni

Varianten:
 stuk(s)
Der Artikel wurde erfolgreich deiner Vergleichsliste hinzugefügt
WOODTEX tuinhuis Woodtex CA2871 blokhutconstructie zadeldak Dit klassieke tuinhuis overtuigt...meer

WOODTEX tuinhuis Woodtex CA2871 blokhutconstructie zadeldak

Dit klassieke tuinhuis overtuigt door zijn praktische uitvoerbaarheid. Dankzij het traditionele, onopvallende design past het perfect in elke omgeving en straalt het comfort en huiselijkheid uit. Of je het nu als opslagruimte voor tuingereedschap, barbecue, fiets of als hobbyruimte gebruikt: het klassieke tuinhuis biedt ruimte voor je individuele behoeftes.

Het grondoppervlak van het tuinhuis is 6,45 m² met een basisafmeting van 227,2 x 227,2 cm (B x D). Door een nokhoogte van 225,5 cm is een optimale benutting van de ruimte gegarandeerd.

Gebruik bij het maken van de fundering de plattegrond of de meegeleverde montagehandleiding als richtlijn! Productbladen, montage-instructies en andere belangrijke informatie vind je onder de producttabel.

Blokhutconstructie

Als klassieker onder de tuinhuizen heeft een blokhut een zeer robuuste constructie, gecombineerd met een bijzondere, natuurlijke uitstraling. De balkconstructie is gebaseerd op de traditionele blokhut. De wanden zijn opgebouwd uit geprefabriceerde houten balken die dankzij een groef- en tandverbinding met weinig moeite in elkaar geschoven kunnen worden. Dit garandeert een eenvoudige en snelle installatie en demontage. De karakteristieke kammen (speciale inkepingen in het hout) aan de kopse kant van het tuinhuis zorgen niet alleen voor een fraaie uitstraling, maar houden ook de hele constructie bij elkaar en maken het tuinhuis absoluut wind- en waterdicht.

Wanddikte

Met een wanddikte van 28 mm is dit robuuste tuinhuis de perfecte plek om in de zomer te vertoeven. Dankzij de warmte-isolerende eigenschappen van het hoogwaardige hout is het in het tuinhuis 3-5 graden koeler tijdens extreme zomerhitte en 3-5 graden warmer dan buiten in de koude avonduren. Zo heb je in de hete zomer altijd een schaduwplekje. Dankzij de massieve wanddikte is het hout niet zo snel verweerd en blijft het duurzaam en stabiel.

Materiaaleigenschappen

Het tuinhuis van hoge kwaliteit wordt gekenmerkt door zijn geselecteerde, eersteklas sparrenhout. Sparrenhout is bijzonder duurzaam en robuust, wat de nodige stabiliteit garandeert. Bovendien overtuigt dit type hout door een laag gewicht, eenvoudige verwerking en hoge elasticiteit.

Het natuurlijke hout biedt een natuurlijke en tijdloze uitstraling. Daarnaast stelt het onbehandelde hout je in staat om de buitenzijde van het tuinhuis naar eigen wens in te richten.

Dakconstructie

  • Beproefd, praktisch en voordelig - het zadeldak is de klassieker onder de dakvormen. Met zijn twee zacht glooiende hellingen laat dit schuine dak het regenwater gemakkelijk weglopen en biedt het dus minder oppervlak voor regen en sneeuw om aan te hechten. Hierdoor hoeft ook het zadeldak minder vaak te worden onderhouden dan bijvoorbeeld het platte of lessenaarsdak. Bovendien beschermen de brede dakoverstekken de constructie en de wanden tegen weersinvloeden.
  • De dakconstructie: 17 mm dikke dakplaten.
  • Benodigde shingles: 3 pakketten (optioneel verkrijgbaar).

Uitrusting

  • De levering omvat een dubbele deur, ca.B 152 x H 175 cm, deurbeslag, profielcilinder (echt glas).

Aanbevolen accessoires

  • Het tuinhuis wordt geleverd zonder vloer. Een geschikte vloer (let op de serieaanduiding) vind je in ons assortiment accessoires.
  • Het tuinhuis wordt geleverd zonder onderbouwhout. Aangezien dit het tuinhuis beschermt tegen weersinvloeden, bodemvocht, schimmels en ongedierte, wordt de aanschaf van een onderconstructie niettemin aanbevolen. Het type onderconstructie is afhankelijk van het type ondergrond en de fundering. Passend bij je ondergrond bieden wij constructiehout aan gemaakt van hout, WPC of aluminium, die overtuigen door hun duurzaamheid. Onder Tuinhuisaccessoires vind je een geschikte vloer inclusief een onder druk geïmpregneerde onderconstructie en het benodigde montagemateriaal.

WOODTEX - HOUT ZONDER COMPROMISSEN

Betaalbare merkproducten voor hout en daarbuiten: Woodtex biedt eersteklas kwaliteit voor tuinhuizen/gereedschapshuisjes, privacybeschermende schuttingen, terrasplanken en kassen. De fabrikant produceert al jaren alles wat de buitenruimte tot een fijne plek maakt. Innovatieve materialen, hout van hoge kwaliteit en betaalbare prijzen - daar staat WOODTEX voor. Kortom: veel tuin voor weinig geld.

Specificaties

Fabrikant: WOODTEX
Bouwmethode: Blokhutconstructie
Dakbedekking: zonder dakbedekking
Dakvorm: Zadeldak
Houtsoort: Sparren
Materiaal: Hout
Oppervlakbehandeling: onbehandeld
Benodigde shingles: 3 pakketten (optioneel)
Onderconstructie: Zonder onderconstructie
Beglazing deur: echt glas
Wanddikte (mm): 28 mm
Sneeuwlast (kg/m²): 80 kg/m²
Aantal kamers: 1
Kleur: Natuurlijk
Buitenmaten met dakoverstek (B x D): 260 x 248 cm
Dakhelling: 18°
Vloeroppervlak (m²): 6,45 m²
Basisafmeting huis (B x D): 230 x 230 cm
Dakdikte (mm): 17 mm
Dakuitvoering: Dakplaten
Serie: CA2871
Dakvlak (m²): 6,80 m²
Afgesloten ruimte (m³): 14,57 m³
Aanbouw: Zonder teelt
Vloer: zonder vloer
Nokhoogte / Maximale hoogte (cm): 225,50 cm
Wandhoogte (cm) / Minimale hoogte (cm): 187 cm
Inwendige afmeting huis / grootste kamer (B x D cm): 224,4 x 224,4 cm
Hoofddeur - Deurtype en apparatuur: Profielcilindervergrendeling, Deurbeslag, Dubbele deur
Hoofddeur - Doorgangshoogte (cm): 175 cm
Hoofddeur - Doorgangsbreedte (cm): 152 cm
Inwendige afmeting huis - Diepte (cm): 224,40 cm
Inwendige afmeting huis - Breedte (cm): 224,40 cm
Buitenmaten met dakoverstek - Diepte (cm): 248 cm
Buitenmaten met dakoverstek - Breedte (cm): 260 cm
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantenbeoordelingen voor "Tuinhuis blokhut CA2871 28 mm onbehandeld"
Sommige reviews zijn automatisch vanuit de originele taal vertaald.
13 mei 2023

echt een leuk tuinhuis

Het tuinhuis werd zeer goed verpakt geleverd. Ook de rederij was erg vriendelijk en klantgericht. Het tuinhuis was zeer eenvoudig in elkaar te zetten volgens de bouwinstructies. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afwerking. Goede kwaliteit hout. De beslissing om hier te kopen was absoluut een goede beslissing.

21 apr. 2023

Geweldig huis

Supersnelle levering. De montage was eenvoudig, alles paste. Onderdelen waren compleet, soms zelfs meer dan nodig was. Huis is zeer stabiel. Kan met een zuiver geweten worden aanbevolen.

26 okt. 2022

Geweldig tuinhuis

Het tuinhuis voldoet aan onze verwachtingen. De levering was op tijd en de verpakking was waterdicht!! Twee personen zijn voldoende om het op te zetten en het duurt ongeveer 6 uur. Waar ik echter over zou klagen, is dat de leverancier het dakleer al in de aanbieding had opgenomen en dat ik het niet apart moest kopen. Helaas heb ik dat over het hoofd gezien toen ik hem kocht. Maar het is niet slecht. Wat mij verder zou interesseren is of je hier ook zijruiten kunt vinden en bestellen. Anders is het een beetje donker in het tuinhuisje. Ik moet hier wat onderzoek doen. Het product is een aanrader!!

18 aug. 2022

Erg tevreden!

6 jun. 2022

Erg leuk!

De levering vond plaats na 5 weken. Wij hebben echter op de homepage al om uw begrip gevraagd. De communicatie met de rederij was erg goed en de chauffeur was erg meegaand. Na voorafgaande opheldering werd er een vorkheftruck meegebracht die de zeer goed verpakte pallet direct aan de deur afleverde. Het opzetten van het tuinhuisje was voor twee personen geheel probleemloos. Natuurlijk waren sommige planken kromgetrokken, maar er waren ook enkele vervangende planken, dus uiteindelijk paste alles. Het huis is stabiel en de deuren zijn van goede kwaliteit. Deurbeslag en profielcilinders dienen hun doel, maar meer ook niet. Een nadeel zijn de meegeleverde kruiskopspaxschroeven. Het materiaal is zacht en zelfs bij gebruik van geschikt gereedschap zijn het eenrichtingsschroeven. Een moderne Torx-aandrijving zou hier een echte verbetering zijn. Over het geheel genomen echter een echte aanrader.

15 nov. 2021

Geweldig tuinhuis

Ik ben dus zeer tevreden over het proces, d.w.z. bestellen, betalen, bezorgdatum en -afspraak, evenals de levering. Op dit moment ben ik bezig met de voorbereidingen voor de bouw. Volgens het installatieplan zou dit geen probleem moeten zijn. Ik heb echter gemerkt dat sommige wandplanken kromgetrokken zijn, dus ik hoop dat ik ze kan laten installeren. Anders alles oké

21 jul. 2021

Geweldig huis, instructies zijn geweldig

De levertijd werd gehaald. Het huis arriveerde hier zeer goed verpakt en overleefde een maand van hevige regen droog. Toen we in de rij kwamen, kwam de chauffeur langs en was goed. De instructies zijn echter verschrikkelijk, heel kort en kort beschreven, veel dingen konden alleen worden ontdekt door te meten. Het huis zelf stond in één dag, maar de frustratie was groot. Al met al zou ik het zeker aanraden, tophuis

9 apr. 2021

LET OP - Levering ALLEEN met trekker :-(

Helaas ALLEEN levering met een trekker-oplegger van 40 ton, die in eerste instantie verborgen is en niet precies vermeld staat. Het tuinhuis is van goede kwaliteit, het materiaal van de deuren is beter dan een vergelijkbaar product van identiek formaat. Dakplanken hier in een stabielere uitvoering maar slechts 1 zadelbalk (nok). Helaas zijn de deuren niet heel hoog en had het model uit 2020 in maart lichte kwaliteitsgebreken (5 wandplanken licht kromgetrokken). Gekocht met voorjaarskorting voor net geen 900. Levering was niet mogelijk, herladen werd door mijzelf georganiseerd :-( Levering 1 ster huis bijna 5 sterren

18 nov. 2020

Een nieuw huis aan de Tegernsee

Zeer geweldig product. Absoluut hoge kwaliteit en zeer professioneel verpakt bij ons aangekomen. De montage was kinderspel, alles was zeer precies gemonteerd! Top prijsprestaties. Hartelijk dank aan het team

21 jul. 2020

Tuinhuis

Montage-instructies kunnen nauwkeuriger zijn, bijv. positie van de houtschroeven bladen 4 en 5. Schroeven 3x20 (12 stuks) ontbreken.

17 mei 2020

Tuinhuis

alles OK, snelle montage

Beoordeling schrijven

Klik op de betreffende ster*
Voer de tekenreeks in het onderstaande tekstveld in.

De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

-25% korting
Tuinhuis blokhut Newport 18 mm onbehandeld incl. vloer Tuinhuis blokhut Newport 18 mm onbehandeld...
Inhoud 1 stuk(s)
€ 969,00 adviesprijs € 1.299,00
Tuinhuis Marksburg 3 14 mm natuur Tuinhuis Marksburg 3 14 mm natuur
Inhoud 1 stuk(s)
€ 769,00 adviesprijs € 849,00
-25% korting
Tuinhuis Stockach 3 19 mm terragrijs Tuinhuis Stockach 3 19 mm terragrijs
Inhoud 1 stuk(s)
€ 849,00 adviesprijs € 1.129,99
-46% korting
Tuinhuis blokhut Los Angeles Exclusive (CA2870) 28 mm onbehandeld Tuinhuis blokhut Los Angeles Exclusive (CA2870)...
Inhoud 1 stuk(s)
€ 919,00 adviesprijs € 1.699,00
-38% korting
Tuinhuis blokhut CA2975 28 mm onbehandeld Tuinhuis blokhut CA2975 28 mm onbehandeld
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.179,00 adviesprijs € 1.899,00
-21% korting
Tuinhuisje Osterfeld 4 19 mm naturel Tuinhuisje Osterfeld 4 19 mm naturel
Inhoud 1 stuk(s)
€ 949,00 adviesprijs € 1.199,00
-17% korting
Tuinhuis Lenn 4 19 mm natuur Tuinhuis Lenn 4 19 mm natuur
Inhoud 1 stuk(s)
€ 959,00 adviesprijs € 1.149,00
-14% korting
Tuinhuis Lenn 2 19 mm natuur Tuinhuis Lenn 2 19 mm natuur
Inhoud 1 stuk(s)
€ 689,00 adviesprijs € 799,00
-32% korting
Tuinhuis blokhut CA2974 28 mm onbehandeld Tuinhuis blokhut CA2974 28 mm onbehandeld
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.229,00 adviesprijs € 1.799,00
-11% korting
Gereedschapshuisje blokhut Vilano 3 18 mm onbehandeld Gereedschapshuisje blokhut Vilano 3 18 mm...
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.329,00 adviesprijs € 1.499,00
-12% korting
Gereedschapshuisje Merseburg 5 14 mm onbehandeld Gereedschapshuisje Merseburg 5 14 mm onbehandeld
Inhoud 1 stuk(s)
€ 749,00 adviesprijs € 849,99
-46% korting
Tuinhuis Carlton 5 19 mm onbehandeld Tuinhuis Carlton 5 19 mm onbehandeld
Inhoud 1 stuk(s)
€ 869,00 adviesprijs € 1.599,00
-29% korting
Tuinhuis Carlton 4 19 mm onbehandeld Tuinhuis Carlton 4 19 mm onbehandeld
Inhoud 1 stuk(s)
€ 989,00 adviesprijs € 1.399,00
-44% korting
Tuinhuis Carlton 5 19 mm terragrijs Tuinhuis Carlton 5 19 mm terragrijs
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.129,00 adviesprijs € 1.999,00
-41% korting
Tuinhuis blokhut CA2874 28 mm onbehandeld Tuinhuis blokhut CA2874 28 mm onbehandeld
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.129,00 adviesprijs € 1.899,00
-31% korting
Gereedschapshuisje blokhut Vilano 2 28 mm onbehandeld Gereedschapshuisje blokhut Vilano 2 28 mm...
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.579,00 adviesprijs € 2.299,00
-16% korting
Tuinhuis Marksburg 2 met verlenging 14 mm naturel Tuinhuis Marksburg 2 met verlenging 14 mm naturel
Inhoud 1 stuk(s)
€ 799,00 adviesprijs € 949,00
-14% korting
Tuinhuis Marksburg 2 14 mm naturel Tuinhuis Marksburg 2 14 mm naturel
Inhoud 1 stuk(s)
€ 649,00 adviesprijs € 759,00
Tuinschuur Talkau 4 28 mm terra grijs Tuinschuur Talkau 4 28 mm terra grijs
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.469,79 adviesprijs € 1.629,99
-36% korting
Afb. toont tuinhuis inclusief vloer en onderbouw (niet inbegrepen) Tuinhuis blokhut Gyula 28 mm onbehandeld
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.529,00 adviesprijs € 2.399,00
-23% korting
Afb. toont tuinhuisje met gekleurde afwerking Tuinhuis Hanley 19 mm natuur
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.229,00 adviesprijs € 1.599,00
-21% korting
Tuinhuis Marksburg 3 met aanbouw natuur Tuinhuis Marksburg 3 met aanbouw natuur
Inhoud 1 stuk(s)
€ 869,00 adviesprijs € 1.099,00
-33% korting
Tuinhuis blokhut CA2981 28 mm onbehandeld Tuinhuis blokhut CA2981 28 mm onbehandeld
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.739,00 adviesprijs € 2.599,00
-16% korting
Tuinhuis Kerko 3 19 mm onbehandeld Tuinhuis Kerko 3 19 mm onbehandeld
Inhoud 1 stuk(s)
€ 919,00 adviesprijs € 1.099,99
-41% korting
Tuinhuis blokhut CA2875 Houston 28 mm onbehandeld Tuinhuis blokhut CA2875 Houston 28 mm onbehandeld
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.179,00 adviesprijs € 1.999,00
-27% korting
Tuinhuis blokhut Linz 18 mm onbehandeld Tuinhuis blokhut Linz 18 mm onbehandeld
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.019,00 adviesprijs € 1.399,00
-44% korting
Tuinhuis blokhut Houston EXCLUSIEF 28 mm naturel Tuinhuis blokhut Houston EXCLUSIEF 28 mm naturel
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.129,00 adviesprijs € 1.999,00
Zelfklevende dakbaan Zelfklevende dakbaan
Inhoud 1 stuk(s)
€ 79,90 adviesprijs € 80,57
-41% korting
Tuinhuis Bielefeld 1,5 19 mm natuurlijk onbehandeld Tuinhuis Bielefeld 1,5 19 mm natuurlijk...
Inhoud 1 stuk(s)
€ 799,00 adviesprijs € 1.349,99
-24% korting
Tuinhuis Punta 1 19 mm naturel Tuinhuis Punta 1 19 mm naturel
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.069,00 adviesprijs € 1.399,00
-29% korting
Tuinhuis Charlotte 19 mm naturel Tuinhuis Charlotte 19 mm naturel
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.069,00 adviesprijs € 1.499,00
Tuinberging Amberg 4 19 mm natuurlijke afwerking Tuinberging Amberg 4 19 mm natuurlijke afwerking
Inhoud 1 stuk(s)
€ 952,45 adviesprijs € 969,99
Tuinberging Talkau 8 28 mm natuurlijke afwerking Tuinberging Talkau 8 28 mm natuurlijke afwerking
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.510,55 adviesprijs € 1.679,99
-15% korting
Gereedschapshuisje Merseburg 2 ECO 14 mm onbehandeld Gereedschapshuisje Merseburg 2 ECO 14 mm...
Inhoud 1 stuk(s)
€ 509,00 adviesprijs € 599,99
-29% korting
Tuinhuis Bielefeld 2 19 mm onbehandeld Tuinhuis Bielefeld 2 19 mm onbehandeld
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.129,00 adviesprijs € 1.599,00
-33% korting
Tuinhuis Bielefeld 1 19 mm terragrijs Tuinhuis Bielefeld 1 19 mm terragrijs
Inhoud 1 stuk(s)
€ 899,00 adviesprijs € 1.349,00
-26% korting
Tuinhuis Kerko 4 19 mm terragrijs Tuinhuis Kerko 4 19 mm terragrijs
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.229,00 adviesprijs € 1.649,99
-16% korting
Tuinhuis Glücksberg 4 19 mm onbehandeld incl. 1,9 m aanbouwdak Tuinhuis Glücksberg 4 19 mm onbehandeld incl....
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.129,00 adviesprijs € 1.349,99
-44% korting
Tuinhuis Cubino 19 mm terragrijs Tuinhuis Cubino 19 mm terragrijs
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.129,00 adviesprijs € 1.999,99
Laatst bekeken