• Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden
Bekijk de aanbiedingen van de week  >
Artikelnummer L7150299

Tuinhuis blokhut CA2975 28 mm onbehandeld

B x D x H: 298 x 309 x 203 cm, Dubbele vleugeldeur, Basisafmetingen: 280 x 280 cm

Stukprijs adviesprijs € 1.899,00 € 1.179,00

Levertijd: 10-17 werkdagen

Gratis Verzending van lange goedereni

 stuk(s)
Der Artikel wurde erfolgreich deiner Vergleichsliste hinzugefügt
WOODTEX tuinhuis Woodtex CA2975 blokhutconstructie lessenaarsdak Dit klassieke tuinhuis...meer

WOODTEX tuinhuis Woodtex CA2975 blokhutconstructie lessenaarsdak

Dit klassieke tuinhuis overtuigt door zijn praktische uitvoerbaarheid. Dankzij het traditionele, onopvallende design past het perfect in elke omgeving en straalt het comfort en huiselijkheid uit. Of je het nu als opslagruimte voor tuingereedschap, barbecue, fiets of als hobbyruimte gebruikt: het klassieke tuinhuis biedt ruimte voor je individuele behoeftes.

Het grondoppervlak van het tuinhuis is 9,21 m² met een basisafmeting van 277,2 x 277,2 cm (B x D). Door een nokhoogte van 203 cm is een optimale benutting van de ruimte gegarandeerd.

Gebruik bij het maken van de fundering de plattegrond of de meegeleverde montagehandleiding als richtlijn! Productbladen, montage-instructies en andere belangrijke informatie vind je onder de producttabel.

Blokhutconstructie

Als klassieker onder de tuinhuizen heeft een blokhut een zeer robuuste constructie, gecombineerd met een bijzondere, natuurlijke uitstraling. De balkconstructie is gebaseerd op de traditionele blokhut. De wanden zijn opgebouwd uit geprefabriceerde houten balken die dankzij een groef- en tandverbinding met weinig moeite in elkaar geschoven kunnen worden. Dit garandeert een eenvoudige en snelle installatie en demontage. De karakteristieke kammen (speciale inkepingen in het hout) aan de kopse kant van het tuinhuis zorgen niet alleen voor een fraaie uitstraling, maar houden ook de hele constructie bij elkaar en maken het tuinhuis absoluut wind- en waterdicht.

Wanddikte

Met een wanddikte van 28 mm is dit robuuste tuinhuis de perfecte plek om in de zomer te vertoeven. Dankzij de warmte-isolerende eigenschappen van het hoogwaardige hout is het in het tuinhuis 3-5 graden koeler tijdens extreme zomerhitte en 3-5 graden warmer dan buiten in de koude avonduren. Zo heb je in de hete zomer altijd een schaduwplekje. Dankzij de massieve wanddikte is het hout niet zo snel verweerd en blijft het duurzaam en stabiel.

Materiaaleigenschappen

Het tuinhuis van hoge kwaliteit wordt gekenmerkt door zijn geselecteerde, eersteklas sparrenhout. Sparrenhout is bijzonder duurzaam en robuust, wat de nodige stabiliteit garandeert. Bovendien overtuigt dit type hout door een laag gewicht, eenvoudige verwerking en hoge elasticiteit.

Het natuurlijke hout biedt een natuurlijke en tijdloze uitstraling. Daarnaast stelt het onbehandelde hout je in staat om de buitenzijde van het tuinhuis naar eigen wens in te richten.

Dakconstructie

  • Een modern lessenaarsdak van massief hout met groef- en tandverbinding geeft jouw tuinhuis een stijlvolle, elegante uitstraling. Met slechts één hellend dakoppervlak is de bruikbare oppervlak in het tuinhuis aanzienlijk groter en is het verlies aan bruikbare ruimte minimaal. Daarnaast zorgt de schuine zijde van het lessenaarsdak ervoor dat het regenwater goed kan weglopen en hoeft er slechts één regengoot geplaatst te worden.
  • De dakconstructie: 17 mm dikke dakplaten.

Uitrusting

  • De levering omvat een dubbele deur, ca.B 152 x H 175 cm, deurbeslag, profielcilinder (echt glas).

Aanbevolen accessoires

  • Het tuinhuis wordt geleverd zonder vloer. Een geschikte vloer (let op de serieaanduiding) vind je in ons assortiment accessoires.
  • Het tuinhuis wordt geleverd zonder onderbouwhout. Aangezien dit het tuinhuis beschermt tegen weersinvloeden, bodemvocht, schimmels en ongedierte, wordt de aanschaf van een onderconstructie niettemin aanbevolen. Het type onderconstructie is afhankelijk van het type ondergrond en de fundering.

WOODTEX - HOUT ZONDER COMPROMISSEN

Betaalbare merkproducten voor hout en daarbuiten: Woodtex biedt eersteklas kwaliteit voor tuinhuizen/gereedschapshuisjes, privacybeschermende schuttingen, terrasplanken en kassen. De fabrikant produceert al jaren alles wat de buitenruimte tot een fijne plek maakt. Innovatieve materialen, hout van hoge kwaliteit en betaalbare prijzen - daar staat WOODTEX voor. Kortom: veel tuin voor weinig geld.

Specificaties

Fabrikant: WOODTEX
Bouwmethode: Blokhutconstructie
Benodigde dakbaan: 2 rollen
Dakbedekking: zonder dakbedekking
Dakvorm: Lessenaarsdak
Houtsoort: Sparren
Materiaal: Hout
Oppervlakbehandeling: onbehandeld
Onderconstructie: Zonder onderconstructie
Beglazing deur: echt glas
Wanddikte (mm): 28 mm
Sneeuwlast (kg/m²): 80 kg/m²
Aantal kamers: 1
Kleur: Natuurlijk
Dakhelling:
Buitenmaten met dakoverstek (B x D): 298 x 309 cm
Basisafmeting huis (B x D): 277,2 x 277,2 cm
Dakvlak (m²): 9,21 m²
Vloeroppervlak (m²): 9,21 m²
Dakdikte (mm): 17 mm
Dakuitvoering: Dakplaten
Serie: CA2975
Aanbouw: Zonder teelt
Vloer: zonder vloer
Nokhoogte / Maximale hoogte (cm): 203 cm
Wandhoogte (cm) / Minimale hoogte (cm): 182 cm
Inwendige afmeting huis / grootste kamer (B x D cm): 274,4 x 274,4 cm
Hoofddeur - Deurtype en apparatuur: Profielcilindervergrendeling, Deurbeslag, Dubbele deur
Hoofddeur - Doorgangshoogte (cm): 175 cm
Hoofddeur - Doorgangsbreedte (cm): 142 cm
Inwendige afmeting huis - Breedte (cm): 274,40 cm
Inwendige afmeting huis - Diepte (cm): 274,40 cm
Buitenmaten met dakoverstek - Breedte (cm): 298 cm
Buitenmaten met dakoverstek - Diepte (cm): 309 cm
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantenbeoordelingen voor "Tuinhuis blokhut CA2975 28 mm onbehandeld"
Sommige reviews zijn automatisch vanuit de originele taal vertaald.
23 okt. 2022

Huis is geweldig, na ongeveer 3 uur montage was ons tuinhuis perfect zonder problemen. De levering was prima Alles paste perfect?

30 sep. 2022

Een prachtig werk

Afgezien van de montage-instructies ging alles goed. De montage-instructies behoeven enige verbetering, op sommige plekken moet je veel nadenken. Maar ik zou het prachtige huis graag aanbevelen.

17 aug. 2022

Goed, maar verbeteringen mogelijk

Al met al een goed product. De montage-instructies moeten worden verbeterd. Niet alle onderdelen waren herkenbaar. Betere gedetailleerde tekeningen zouden nuttig zijn. Helaas waren sommige planken kromgetrokken, zodat ze niet gemakkelijk in de groeven pasten. Geduld en een sterke hamer losten het probleem op. Er zijn enkele groeven afgebroken. Het huis staat nu en lijkt solide

19 jun. 2022

Alles goed en zoals verwacht.

2 mei 2022

Heel goed!

Genoeg materiaal beschikbaar voor kleine veranderingen. Prachtig stuk!!

29 apr. 2022

Geweldig tuinhuis

De woning kan eenvoudig worden aangepast aan een bestaande bouwnis. Het materiaal was zo genereus dat het dak naar voren kon worden getrokken. De planken werden vlak voor het plaatsen geschilderd omdat ze daarna niet meer bereikbaar waren. Werkte prima. Heerlijke houtgeur. Wordt bewonderd door alle buren?

27 jun. 2021

Geweldig tuinhuis

De hut is top. De prijs was onverslaanbaar, de levering en verpakking waren geweldig, het materiaal was goed gemaakt en de montage was relatief eenvoudig. Voor de montage heb ik alle houten onderdelen met gel geverfd, laten drogen en daarna in elkaar gezet. Lichte krommingen in het hout (natuurproduct) maakten de constructie in sommige gevallen lastig. Het deurkozijn was niet duidelijk welke kant waar was en moest twee keer worden opgehaald. Desalniettemin is het een geweldig groot huis, er past veel in. Ik kan alleen maar aanraden...

13 jun. 2021

Geweldig huis!

Levering was goed, maar kan beter. De bezorglocatie was niet waar wij wonen, dus we wilden een betere regeling. Maar het was ook geen ‘drama’. Het huis is een blikvanger. De montage was eenvoudig en door ons tweeën snel gedaan. Het kan wenselijk zijn om het materiaal te nummeren. Het materiaal is geschikt voor de prijs en was gemakkelijk te verwerken. Duidelijk aankoopadvies.

7 jun. 2021

Tuinhuis

De levering verliep goed. De goederen werden in ongeveer 6 uur uitgepakt, gesorteerd en gemonteerd. Helaas waren twee planken kromgetrokken, maar gelukkig waren er vervangende planken.

4 jun. 2021

KMDh

Van bestelling tot montage is het tuinhuis een geweldig product. Kan het zeker aanbevelen. Ik zou hier steeds opnieuw kopen. Hout en materiaal zijn allemaal van hoge kwaliteit en perfect. Er werd zelfs extra hout meegeleverd. Verzending betrouwbaar, communicatief en bekwaam.

3 mei 2021

Zeer goede kwaliteit

Het hout is goed verpakt aangekomen bij de rederij. Na het sorteren en de eerste verflaag werd het huis in ongeveer 3 uur opgebouwd met 2 personen en een goede klusjesman. Zeer goede kwaliteit en een stevig houten huis dat nog tientallen jaren meegaat.

7 apr. 2021

Zack toverde er een sauna uit

Hallo....over het algemeen geweldig...de montage-instructies waren in het midden verborgen...was niet gemakkelijk te vinden. De dakplanken zijn echt te dun. Maar we hebben er al snel een sauna van gemaakt en die bevalt ons prima. Met vriendelijke groeten aan de fabrikanten

5 apr. 2021

Zeer mooie blokhut

De montage was vrij eenvoudig, mijn man heeft hem zelf in elkaar gezet. Het was heel goed beschreven

14 mrt. 2021

Bestelling, bevestiging, leverdatum zoals aangekondigd, volledig goede kwaliteit. Alles prima, aanrader!

Alle onderdelen leverbaar, compleet inclusief dakleer!

18 dec. 2020

het is allemaal oke

alle onderdelen OK, goede kwaliteit -

3 dec. 2020

Geweldige kwaliteit

Van bestelling tot levering was alles geweldig. De kwaliteit is top. Het enige dat even wennen is, zijn de montage-instructies, omdat duidelijkere instructies vaak ontbraken.

30 sep. 2020

Tuinhuis

Prijs-prestatieverhouding klopt. De constructie verliep probleemloos. Ik ben zeer tevreden met het artikel

26 sep. 2020

Leuk huisje

Een heel mooi huis gemaakt van goed materiaal. Voor een leek (niet geheel ongetalenteerd, maar nog steeds geen expert) zou het handig zijn als de montage-instructies op sommige plaatsen wat gedetailleerder zouden zijn. De structuur van de deurkozijnen (binnen en buiten onduidelijk) ontbreekt, op de ene foto zitten de scharnieren voor bevestiging aan de buitenrand en op de andere foto direct op de deur. Ook zijn er geen zichtbare stroken die (zoals op de foto's te zien) over de buitenste stroken van het dak en het dakleer liggen. Toch zou ik het huis zeker aanbevelen!

22 aug. 2020

Prachtig tuinhuis

Tuinhuis van goede kwaliteit. De constructie verliep probleemloos. Alleen de daksteunen beperken de vrije toegang. Het zou mooi zijn als er de mogelijkheid zou zijn om een aantal extra houtsoorten bij te kunnen bestellen, eventueel ook optioneel. Dan kunt u zich vrij bewegen, zelfs als u 180 cm lang bent. Al met al een goede koop.

3 jul. 2020

Alles goed.

Alles past, eenvoudige montage. Genoeg reserveonderdelen.

Beoordeling schrijven

Klik op de betreffende ster*
Voer de tekenreeks in het onderstaande tekstveld in.

De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

-26% korting
Tuinhuis blokhut Atlanta Exclusive 28 mm onbehandeld Tuinhuis blokhut Atlanta Exclusive 28 mm...
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.329,00 adviesprijs € 1.799,00
-21% korting
Tuinhuis Marksburg 3 met aanbouw natuur Tuinhuis Marksburg 3 met aanbouw natuur
Inhoud 1 stuk(s)
€ 869,00 adviesprijs € 1.099,00
-25% korting
Tuinhuis blokhut Newport 18 mm onbehandeld incl. vloer Tuinhuis blokhut Newport 18 mm onbehandeld...
Inhoud 1 stuk(s)
€ 969,00 adviesprijs € 1.299,00
-41% korting
Tuinhuis blokhut CA2874 28 mm onbehandeld Tuinhuis blokhut CA2874 28 mm onbehandeld
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.129,00 adviesprijs € 1.899,00
-17% korting
Tuinhuis Lenn 4 19 mm natuur Tuinhuis Lenn 4 19 mm natuur
Inhoud 1 stuk(s)
€ 959,00 adviesprijs € 1.149,00
-18% korting
Tuinhuis blokhut Hofer XL 28 mm onbehandeld incl. vloer Tuinhuis blokhut Hofer XL 28 mm onbehandeld...
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.639,00 adviesprijs € 1.999,00
-36% korting
Tuinhuis Homeoffice Karvo 2 28 mm onbehandeld Tuinhuis Homeoffice Karvo 2 28 mm onbehandeld
Inhoud 1 stuk(s)
€ 2.109,00 adviesprijs € 3.299,00
-16% korting
Tuinhuis Kerko 3 19 mm onbehandeld Tuinhuis Kerko 3 19 mm onbehandeld
Inhoud 1 stuk(s)
€ 919,00 adviesprijs € 1.099,99
-32% korting
Tuinhuis blokhut CA2974 28 mm onbehandeld Tuinhuis blokhut CA2974 28 mm onbehandeld
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.229,00 adviesprijs € 1.799,00
-25% korting
Tuinhuis Stockach 3 19 mm terragrijs Tuinhuis Stockach 3 19 mm terragrijs
Inhoud 1 stuk(s)
€ 849,00 adviesprijs € 1.129,99
-37% korting
Tuinhuis blokhut CA2976 28 mm onbehandeld met 2 m aanbouw Tuinhuis blokhut CA2976 28 mm onbehandeld met 2...
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.689,00 adviesprijs € 2.699,00
-16% korting
Tuinhuis Kerko 4 19 mm onbehandeld Tuinhuis Kerko 4 19 mm onbehandeld
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.179,00 adviesprijs € 1.399,99
-41% korting
Tuinhuis blokhut CA2871 28 mm onbehandeld Tuinhuis blokhut CA2871 28 mm onbehandeld
Inhoud 1 stuk(s)
€ 999,00 adviesprijs € 1.699,00
-23% korting
Afb. toont tuinhuisje met gekleurde afwerking Tuinhuis Hanley 19 mm natuur
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.229,00 adviesprijs € 1.599,00
-52% korting
Tuinhuis Wacken 6 28 mm terragrijs Tuinhuis Wacken 6 28 mm terragrijs
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.429,00 adviesprijs € 2.999,00
-21% korting
Tuinhuis Askola 3 19 mm terragrijs Tuinhuis Askola 3 19 mm terragrijs
Inhoud 1 stuk(s)
€ 989,00 adviesprijs € 1.249,99
-31% korting
Gereedschapshuisje blokhut Vilano 2 28 mm onbehandeld Gereedschapshuisje blokhut Vilano 2 28 mm...
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.579,00 adviesprijs € 2.299,00
-44% korting
Tuinhuis blokhut Houston EXCLUSIEF 28 mm naturel Tuinhuis blokhut Houston EXCLUSIEF 28 mm naturel
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.129,00 adviesprijs € 1.999,00
-34% korting
Tuinhuis blokhut CA2988 28 mm onbehandeld met 4 m aanbouw Tuinhuis blokhut CA2988 28 mm onbehandeld met 4...
Inhoud 1 stuk(s)
€ 2.449,00 adviesprijs € 3.699,00
-19% korting
Tuinhuis Kerko 3 19 mm terragrijs Tuinhuis Kerko 3 19 mm terragrijs
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.069,00 adviesprijs € 1.319,99
-41% korting
Tuinhuis Bielefeld 1,5 19 mm natuurlijk onbehandeld Tuinhuis Bielefeld 1,5 19 mm natuurlijk...
Inhoud 1 stuk(s)
€ 799,00 adviesprijs € 1.349,99
-34% korting
Tuinhuis Glücksberg 5 19 mm onbehandeld incl. 1,9 m aanbouwdak Tuinhuis Glücksberg 5 19 mm onbehandeld incl....
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.229,00 adviesprijs € 1.849,99
Tuinhuisje tweekamerwoning Mühlentrup 19 mm terra grijs Tuinhuisje tweekamerwoning Mühlentrup 19 mm...
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.891,74 adviesprijs € 2.099,99
-13% korting
Tuinhuis blokhut Belmont 1 28 mm onbehandeld Tuinhuis blokhut Belmont 1 28 mm onbehandeld
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.989,00 adviesprijs € 2.299,00
-35% korting
Tuinhuis met twee ruimtes Appelhorn 2 28 mm terragrijs Tuinhuis met twee ruimtes Appelhorn 2 28 mm...
Inhoud 1 stuk(s)
€ 2.809,00 adviesprijs € 4.299,00
-29% korting
Afb. toont tuinhuis blokhut Blockholm 1 28 mm onbehandeld (artikelnr. L7151213) Tuinhuis Bielefeld 2 19 mm naturel incl. 240 cm...
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.459,00 adviesprijs € 2.048,00
-33% korting
Tuinhuis Bielefeld 1 19 mm terragrijs Tuinhuis Bielefeld 1 19 mm terragrijs
Inhoud 1 stuk(s)
€ 899,00 adviesprijs € 1.349,00
-44% korting
Tuinhuis Cubino 19 mm terragrijs Tuinhuis Cubino 19 mm terragrijs
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.129,00 adviesprijs € 1.999,99
-27% korting
Tuinhuis blokhut Linz 18 mm onbehandeld Tuinhuis blokhut Linz 18 mm onbehandeld
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.019,00 adviesprijs € 1.399,00
-40% korting
Apparatenhuis blokhut aanbouwkast Barik 28 mm onbehandeld Apparatenhuis blokhut aanbouwkast Barik 28 mm...
Inhoud 1 stuk(s)
€ 899,00 adviesprijs € 1.499,00
-29% korting
Tuinhuis Charlotte 19 mm naturel Tuinhuis Charlotte 19 mm naturel
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.069,00 adviesprijs € 1.499,00
-24% korting
Tuinhuis Homeoffice Arvo 28 mm onbehandeld Tuinhuis Homeoffice Arvo 28 mm onbehandeld
Inhoud 1 stuk(s)
€ 2.499,00 adviesprijs € 3.299,00
Tuinhuis tweekamerwoning Mühlentrup 2 19 mm natuurlijke afwerking Tuinhuis tweekamerwoning Mühlentrup 2 19 mm...
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.728,70 adviesprijs € 1.899,99
-11% korting
Tuinhuis Futura Premium 19 mm ruitprofiel antraciet Tuinhuis Futura Premium 19 mm ruitprofiel...
Inhoud 1 stuk(s)
€ 2.349,00 adviesprijs € 2.649,00
-19% korting
Tuinhuis blokhut Keila 34 mm onbehandeld Tuinhuis blokhut Keila 34 mm onbehandeld
Inhoud 1 stuk(s)
€ 2.349,00 adviesprijs € 2.899,00
-30% korting
Afb. toont paviljoen inclusief dakbedekking (niet inbegrepen) Tuinhuis Homeoffice Ivar 28 mm naturel met 264...
Inhoud 1 stuk(s)
€ 2.659,00 adviesprijs € 3.798,00
-34% korting
Tuinhuis blokhut Home-Office Elsie 44 mm onbehandeld Tuinhuis blokhut Home-Office Elsie 44 mm...
Inhoud 1 stuk(s)
€ 3.779,00 adviesprijs € 5.699,00
-33% korting
Tuinhuis blokhut CA2981 28 mm onbehandeld Tuinhuis blokhut CA2981 28 mm onbehandeld
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.739,00 adviesprijs € 2.599,00
-18% korting
Tuinhuis SPAARSET Kerko 3 19 mm onbehandeld incl. aanbouwdak Tuinhuis SPAARSET Kerko 3 19 mm onbehandeld...
Inhoud 1 stuk(s)
€ 1.189,00 adviesprijs € 1.449,99
-31% korting
Tuinhuis Carlton 3 19 mm terragrijs Tuinhuis Carlton 3 19 mm terragrijs
Inhoud 1 stuk(s)
€ 969,00 adviesprijs € 1.399,00
Laatst bekeken